Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Het zeventiende bestuur der Studievereniging Halo

v.l.n.r.: Renske, Femke, Marloes, Heleen, Dionne

Marloes Sterk - Voorzitter

Heei! Ik ben Marloes, 25 jaar en ben sinds september begonnen met de GZP master. Vorig half jaar ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn functie bij SV-Halo als pr extern en aankomend halfjaar zal ik de functie van voorzitter vertegenwoordigen! Ik zal mij hierbij voornamelijk bezighouden met het onderzoeken en evalueren van de grenzen die we in het vorig half jaar hebben opgesteld. Daarnaast wil ik graag een sterkere link creëren tussen de opleiding en de studenten, zodat de grens tussen de twee kleiner zal worden en de opleiding beter kan aansluiten bij jullie wensen.

Momenteel ben ik met veel plezier psycholoog in opleiding bij Expertisecentrum voor Depressie en doe ik mijn these onderzoek bij Amarum. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel aan het sporten want crossfit is mijn grote verslaving! Naast mijn drukke sportschema werk ik nog als teamleider bij de Albert Heijn. Daarnaast hou ik erg van lekker koken, vooral in combinatie met een leuke avond samen met mijn vriendinnen en ik vind het leuk elk jaar een verre reis te plannen.
Mocht je vragen, tips of in contact willen komen met mij, dan kunnen jullie mij mailen op voorzitter@sv-halo.nl. Ik hoop jullie te zien op de activiteiten!

Femke Keldermans - Secretaris

Hoi! Ik ben Femke, 22 jaar oud en ben afgelopen september begonnen aan de GZP master. Afgelopen half jaar heb ik vakken gevolgd en omdat ik mijn stage nog even uitgesteld heb, schrijf ik aankomend half jaar alleen mijn scriptie met als onderwerp populariteit op de basisschool. Aangezien ik nu veel vrije tijd heb, zal je mij vast vaak tegenkomen bij activiteiten! Naast de activiteiten van SV Halo kun je mij ook af en toe vinden in de sportschool, waar ik body workout of zumba doe. Naast sporten hou ik van lekker eten en een wijntje. Daarnaast werk ik als zorgstudent bij Mantelaar, waar ik ouderen ondersteun met alledaagse bezigheden of een gezellig praatje met een kopje thee. Ook geef ik bijles aan scholieren.

Komend half jaar zal ik (opnieuw) de functie van secretaris op mij nemen, waarbij ik notules van de vergaderingen en evaluaties van alle activiteiten maak. Ook zorg ik voor een up-to-date ledenbestand.
Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de activiteiten, waar je me altijd kunt aanspreken! Ook ben ik te bereiken op secretaris@sv-halo.nl.

Heleen Coenen - Penningmeester

Hi! Mijn naam is Heleen, 22 jaar oud en ik ben afgelopen september begonnen met de GZP-master. Het afgelopen half jaar ben ik de penningmeester geweest van SV Halo en deze taak zal ik komend half jaar opnieuw gaan vervullen. Als penningmeester houd ik me bezig met de financiën van SV Halo, waaronder het (uit)betalen van declaraties en het nastreven van de begroting. In deze functie ben ik vooral achter de schermen actief.

Op dit moment werk ik met veel plezier als psycholoog in opleiding bij Pro Persona in Tiel, waar ik werkzaam ben op de afdeling angst en stemming. Daarnaast schrijf ik mijn scriptie over populariteit en het belang hiervan bij kinderen op de basisschool.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten, waarbij ik met name krachttraining doe. Daarnaast vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen, lekker te eten en series te kijken. Ook doe ik vrijwilligerswerk waarbij ik jeugdkampen organiseer voor kinderen.

Mocht je vragen hebben, dan ben ik te bereiken op penningmeester@sv-halo.nl, maar je mag me ook altijd aanspreken. Ik hoop jullie snel te zien bij de activiteiten!

Dionne Boschloo - PR extern

Hoi! Mijn naam is Dionne en ik ben met mijn 21 jaar de jongste van het bestuur. Ik ben sinds september begonnen aan de GZP-master en zal aankomend half jaar de functie van PR Extern gaan vervullen bij SV-Halo, de studievereniging van de GZP-master. Binnen mijn functie zal ik mij onder andere gaan bezighouden met het onderhouden en uitbreiden van het contact dat SV-Halo heeft met externe partijen, zodat er een netwerk wordt opgebouwd waar jij in de toekomst veel aan kan hebben. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn scriptie en in mijn vrije tijd hou ik er van om af te spreken met vriendinnen, lekker de stad in te gaan, te koken, te wandelen en te sporten. Mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Spreek me gerust aan tijdens activiteiten, maar daarnaast kan je mij ook altijd bereiken via extern@sv-halo.nl. Hopelijk tot snel!

Renske Berkvens - PR Intern

Hee! Ik ben Renske Berkvens, 22 jaar oud en ik vervul komend half jaar de functie van PR intern bij SV Halo. Ik ben in februari begonnen met de GZP-master en vind het een mooie uitdaging om de master te combineren met een bestuursfunctie. In de tijd die ik over heb, ga ik graag sporten, gezellig koken en eten met vriendinnen en natuurlijk netflixen.

Als PR intern zul je mij vooral op de voorgrond zien. Ik zorg onder andere voor het up-to-date houden van de website en facebookpagina en geef de collegepraatjes. Ik ben het aanspreekpunt voor jullie, dus aarzel niet om mij aan te spreken tijdens colleges of bij de activiteiten! Mailen mag natuurlijk ook naar intern@sv-halo.nl. Ik zie jullie snel bij de colleges en activiteiten!

Neem contact op met ons via

ons e-mailadres!

Wij hebben ook een