Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Het eenentwintigste bestuur der Studievereniging Halo

v.l.n.r.: Margriet, Stef, Nina, Myrthe, Eline

Nina Kraan - Voorzitter

Hoi! Ik ben Nina Kraan, 21 jaar en ik ben afgelopen september begonnen met de GZP-master. Afgelopen halfjaar was ik PR Intern en nu begin ik met veel enthousiasme aan de functie van voorzitter binnen het XXIe bestuur van SV Halo. Als voorzitter zal ik mij bezighouden met het vergroten van de binding tussen studenten en samen met de rest van het bestuur zullen we hiervoor passende activiteiten organiseren.
Daarbij ben ik sinds februari begonnen aan mijn stage bij het Vincent van Gogh binnen het topklinisch centrum voor neuropsychiatrie. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool (al heb ik de sportschool nu al een tijdje moeten missen) en probeer ondanks corona leuke dingen te doen met vrienden.

Mocht je vragen hebben, dan kan je me een mail sturen naar voorzitter@sv-halo.nl. Hopelijk ‘zie’ ik jullie bij onze (online) activiteiten!

Stef Manso y Cabreros - Secretaris

Hoi! Ik ben Stef Manso y Cabreros, 24 jaar oud en in februari begonnen aan onze leuke master. Ik zal de komende tijd de secretaris van Halo zijn.
Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van het ledenbestand, het notuleren bij vergaderingen en het schrijven van de evaluaties na een activiteit. Verder vind ik het leuk om te sporten, koken en te borrelen, zoals iedereen eigenlijk.

Mocht je vragen hebben kan je mij altijd benaderen via de mail: info@sv-halo.nl

Myrthe van der Heijden - Penningmeester

Hallo! Mijn naam is Myrthe van der Heijden. Ik was het afgelopen half jaar penningmeester van het XXe bestuur van SV Halo. Dit zal ik het aankomend half jaar blijven, alleen nu onder het XXIe bestuur. Ik ben verantwoordelijk voor alle financiën van zowel formele als informele activiteiten.
Naast mijn studie en bestuursactiviteiten, werk ik en doe ik aan vrijwilligerswerk. Ik geef bijles aan kinderen en jongeren, waarbij ik ze ook leer plannen. Daarnaast ben ik een maatje in het maatjes-project van het RIBW. Vóór Corona deed ik ook aan paaldansen, ik hoop dit weer op te kunnen pakken na de lockdown. Tot dan houdt ik mij bezig met lezen en gamen.

Voor vragen kan je mailen naar penningmeester@sv-halo.nl. Ik hoop dat we elkaar tijdens de activiteiten kunnen leren kennen!

Eline Laarberg - PR Extern

Hoi! Ik ben Eline, 24 jaar oud en in september begonnen aan onze leuke master. Ik was de secretaris maar ga de komende tijd de PR-Extern van Halo zijn.
Als PR-Extern zorg ik voor het contact met alle mensen en instanties van buiten de vereniging. Zo regel ik bijvoorbeeld de sprekers voor de activiteiten.
Op het moment ben ik stagiaire bij Mediant in Hengelo (OV) waar ik werk in een kliniek voor jonge mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Daarnaast ben ik druk met het trainen en rijden van mijn paarden en die van anderen.
Je kan me altijd aanspreken via Whatsapp als je vragen hebt over de master, mijn stage of gewoon wat wil kletsen.

Tot snel bij de activiteiten!

Margriet van Dorp - PR Intern

Hoi! Ik ben Margriet van Dorp, 22 jaar oud en ik ben in februari begonnen aan de GZP-master. Ik kijk ernaar uit om aankomend halfjaar de functie als PR Intern bij studievereniging Halo te gaan vervullen. Als PR Intern ben ik het aanspreekpunt voor alle master studenten tijdens zowel colleges als activiteiten. Hier kan je mij aanspreken om feedback te geven, vragen te stellen of gewoon gezellig een praatje te maken. Verder ben ik verantwoordelijk voor promotiepraatjes en het up-to-date houden van onze sociale media accounts. Wil je weten wat wij als studievereniging doen, volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn (studievereniging Halo) of neem een kijkje op onze website (www.sv-halo.nl)!

In mijn vrije tijd rijd ik graag paard. Daarnaast heb ik een baantje bij een salesbureau.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je altijd een berichtje of mail sturen naar intern@sv-halo.nl. Tot snel bij de colleges en
activiteiten!

Neem contact op met ons via

ons e-mailadres!