Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Jaaroverzicht activiteiten

Hier vind je een overzicht van de activiteiten die Halo gedurende het jaar heeft georganiseerd. Naast deze vaste activiteiten, vinden we het leuk om creatief te blijven en proberen we door het jaar heen nieuwe activiteiten te organiseren. Heb je een idee voor nog een leuke activiteit? Stuur je idee naar info@sv-halo.nl 


ACT presentatie - 23 november 

Op 23 november zal er een presentatie gegeven worden over ACT (Acceptance and Commitment Therapie). Dit is een vorm van therapie waar acceptatie centraal staat zodat de cliënt flexibel om leert gaan met obstakels en kan blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn (commitment). Wil jij kennis maken met deze veel gebruikte vorm van therapie, meld je dan aan voor deze presentatie! De presentatie zal gegeven worden door twee GZ-psychologen van de organisatie Mindfit. De presentatie zal via zoom plaatsvinden op 23 november van 15:00 tot 17:00.


 

Aftertentamenactiviteit - 12 november

Na een drukke en stressvolle eerste periode is het fijn om stoom af te blazen met je mede-studenten. Gelukkig heeft SV Halo op 12 november (dus na het laatste tentamen) om 20:00 een aftertentamenactiviteit. Deze activiteit zal plaatsvinden bij Boules en Bites, een enorm leuke bar waar ze jeu de boules combineren met borrelen. Er is maar een bepaald aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je zo snel mogelijk in! De deadline om je in te schrijven is woensdag 10 november. De activiteit is 5 euro per persoon en je kunt alleen deelnemen als SV Halo-lid. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu snel in!


 

Borrel - 26 oktober 

Het is weer tijd voor een SV Halo borrel! Op dinsdag 26 oktober vanaf 19:00 zijn jullie wederom welkom bij Bascafe voor een borrel. De vorige borrel was een enorm succes dus wij hopen jullie deze keer weer te zien. Welk heerlijke drankje deze keer op jullie staat te wachten is nog een verrassing!

Inschrijven kan via de link op FB of uit de mail


Fysieke borrel - vrijdag 9 juli 

EIN-DE-LIJK mag Halo weer een fysieke borrel organiseren!!! Na alle tentamen-, deadline- en stage-stress zijn jullie vast helemaal toe aan een gezellige avond met, jawel, een ONBEPERKTE drankvoorraad en snacks voor maar 5 euro per persoon! Stef stelt zijn huge achtertuin ter beschikking om alle Masterstudenten te kunnen ontvangen. Aan de deur zullen wij bijhouden wie er binnenkomt en of je betaald hebt, vervolgens mag je dus onbeperkt aan de zuip. Het fuifje zal beginnen om 20:00 uur, de locatie is Multatuliplaats 23-K1. Het bestuur van Halo heeft er al ontzettend veel zin in, neem dus een goed humeur mee want je gaat gegarandeerd een legendarische avond tegemoet! 


 Psychologen achter de schermen - 23 juni

Heb jij ook weleens het gevoel dat je nog niet goed voorbereid bent op de onvoorspelbare praktijk van een werkende psycholoog? Zou jij persoonlijk in gesprek willen met docenten over onderwerpen die normaal als taboe bestempeld worden? Heb jij ook behoefte aan moeilijke praktijkvoorbeelden die níet in college worden besproken? Heb jij behoefte aan meer diepgang in je studie?
Volgende week woensdag, 23 juni 20:00 uur, is het weer zo ver: Psychologen achter de schermen. Heleen Coenen, GZ-psycholoog in opleiding, is bereid om zich kwetsbaar op te stellen en met ons via zoom in gesprek te gaan over de moeilijke situaties die zich kunnen (en gaan!) voordoen als werkende psycholoog. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met manipulatieve, verliefde, of agressieve cliënten. Of een verhaal van een cliënt dat zo dichtbij komt dat je hier op persoonlijk vlak niet goed mee om weet te gaan. Deze en meer situaties, inclusief alle bijkomende gevoelens (denk aan: schuldgevoel, falen, onzekerheid, angst, schaamte) zullen op 23 juni op tafel komen.


 Online escape room - 9 april

Yes!! Vrijdagavond 9 april zijn eindelijk de tentamens achter de rug! Kom dit vieren met je medestudenten tijdens de online after-tentamen activiteit, waarbij we een online escape room zullen oplossen. Hier hebben velen van jullie op gestemd en was erg goed bevallen de vorige keer, dus dat belooft veel goeds! We hebben dit keer een nieuw, meeslepend verhaal en je lost toffe uiteenlopende puzzels op. Door in te loggen op geheime websites, social media te doorzoeken en je telefoon op meerdere manieren te gebruiken kun je alle geheimen ontrafelen. Je communiceert met je team via een WhatsApp-groep en middels videobellen. Een begeleider komt in karakter in jullie WhatsApp-groep om het verhaal te vertellen, puzzels te initiëren en hints te geven.
De escape room wordt verzorgd door Project Escape. SV halo betaalt een deel van de kosten, zo blijft er maar 4 euro persoonlijke bijdrage over! De activiteit begint om 20:00 uur en er zullen ter plekke groepjes gemaakt worden. Mocht je zelf al een groepje in gedachten hebben dan kan dit natuurlijk ook, stuur ons dan even een mailtje. Via de link op de Facebookpagina of in de mail kun je je inschrijven met je e-mailadres, zodat wij iedereen de zoomlink en een herinnering kunnen sturen. Tot dan!


 Sollicitatietraining Motivatiebrief - 18 maart

Grote kans dat je binnenkort gaat solliciteren voor een stage- of werkplek. SV Halo biedt online trainingen om je hierbij een steuntje in de rug te geven. Sophie Raaijmakers geeft, net als de CV training op 11 maart, ook deze training van 18 maart en richt zich hier op het ontwerpen van een sterke motivatiebrief. Ook deze training wordt vormgegeven aan de hand van jullie input. Na afloop van deze training heb je de perfecte motivatiebrief klaarliggen om mee te sturen naar verschillende stageplekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je motivatiebrief opsturen naar info@sv-halo.nl, vóór 11 maart. Mocht je van tevoren al vragen hebben, dan kan je deze uiteraard meesturen. De training vindt plaats op 18 maart, van 16:00 tot 17:30.


 Sollicitatietraining CV - 11 maart

Grote kans dat je binnenkort gaat solliciteren voor een stage- of werkplek. SV Halo biedt online trainingen om je hierbij een steuntje in de rug te geven. Sophie Raaijmakers geeft de sollicitatietraining van 11 maart en richt zich op het ontwerpen van een sterk CV. Ook deze training wordt vormgegeven aan de hand van jullie input. Na afloop van deze training heb je het perfecte CV klaarliggen om mee te sturen naar verschillende stageplekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je CV opsturen naar info@sv-halo.nl, vóór 4 maart. Mocht je van tevoren al vragen hebben, dan kan je deze uiteraard meesturen. De training vindt plaats op 11 maart, van 16:00 tot 17:30.


 

Contact

Neem contact op met ons via

ons e-mailadres!

 

 Facebook

Wij hebben ook een

Facebookpagina!

 

 

LinkedIn

Wij hebben ook een

LinkedIn!