Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Agenda

Als er een datum bekend is voor een nieuwe activiteit, zal dat zo snel mogelijk bijgewerkt worden in deze agenda.

Voel je vrij om de Halo activiteiten agenda toe te voegen aan je eigen agenda, zodat je altijd op de hoogte bent van onze activiteiten!


Aftertentamenborrel

Ben je klaar met het maken van het tentamen Psychodiagnostiek (11 april)? Kom dan nog even een drankje doen in het Cultuur Café met je medestudenten en de bestuursleden van SV Halo om te genieten van het feit dat de (eerste) tentamens achter de rug zijn! Het eerste drankje is op kosten van SV Halo op vertoon van je Halo-sticker. Succes en tot dan!

 Sollicitatietrainingen

SV Halo organiseert weer sollicitatietrainingen zodat jij goed voorbereid bent voor het vinden van je stageplek! Voor leden van SV Halo zijn deze activiteiten gratis, dus vergeet niet je studentenpas mee te nemen mét sticker! Voor niet-leden kost deze activiteit 2 euro, dit kan óf meegenomen worden naar de activiteit óf minimaal één dag van te voren overgemaakt worden op de Halo-rekening: NL38ZZZ508249610000.

Hou onze Facebookpagina en vooral deze google docs in de gaten voor de locaties!

Sollicitatietraining 1 (5 maart) wordt gegeven door Simone Pullens en gaat over solliciteren, CV’s en handige algemene tips voor de sollicitatiebrief. Tijdens de training worden onder andere voorbeelden van CV’s laten zien. Sollicitatietraining 2 (19 maart) wordt gegeven door Tim de Witte van WILTgroei en hierbij zal de focus liggen op het sollicitatiegesprek.Tijdens de training zul je op zoek gaan naar de antwoorden op deze vragen. Daarnaast zullen er algemene tips worden gegeven over hoe je je voor een sollicitatiegesprek het best kunt voorbereiden. Sollicitatietraining 3 (26 maart) wordt ook gegeven door Tim de Witte en hierbij zal de focus liggen op de sollicitatiebrief. Tim biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan de training je eigen brief naar hem op te sturen (tim@projectyou.nl), zodat hij tijdens de training persoonlijke feedback kan geven. Deze brief hoeft niet af te zijn en mag ook een brief zijn die je al eerder hebt gebruikt. Na deze training heb je dus eigenlijk al (een deel) van je motivatiebrief klaar! S

Schrijf je nu in via onderstaande link!
https://docs.google.com/document/d/1JPeUsSVKtfvzwdOI5UtvJEJn-6pPhHrPOiwE4D4DwN4/edit?usp=sharing


Burn-out workshop

Ben jij bang dat je de druk van deze master misschien niet aan kan? Of wil je weten hoe je welke tips en tools jij kunt gebruiken om hiermee om te gaan? Kom dan naar ons nieuwe evenement: Burn-out preventie op 19 februari om 15.30 (E2.06)! Gratis voor leden en 2 euro voor niet leden. Schrijf je nu in via onderstaande link! https://docs.google.com/document/d/1Cs4I7z6qPMr5VC1fIwav--5Vgajn_5Ui62ynbTvyfg8/edit?fbclid=IwAR0nHKbQo9_11HlDpj_wYhDsKxD5CLlsWwT0vetEMDFFTiu7-H7ZcqMBhmM


Psychologen en werkveld achter de schermen

Wil jij ook persoonlijk in gesprek gaan met docenten over onderwerpen die normaal als taboe bestempeld worden? Ben jij benieuwd waar je zult belanden na de master, hoe anderen het vinden van een baan hebben aangepakt én hoe de gzp post master selectie in zijn werk gaat? 31 januari komen vijf oud-master studenten vertellen hoe zij aan hun eerste baan zijn gekomen en hoe dit bevalt! Ook zijn Prof. Dr.Ger Keijsers en Drs. Caroline Vossen bereid om zich kwetsbaar op te stellen en met ons in gesprek te gaan over de moeilijke situaties die zich kunnen (en gaan!) voordoen als werkende psycholoog. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met manipulatieve, verliefde, of agressieve cliënten. Of een verhaal van een cliënt dat zo dichtbij komt dat je hier op persoonlijk vlak niet goed mee om weet te gaan. Heb jij dus wat extra verdieping nodig over de toekomst? Kom dan 31 januari om 19.00 en schrijf je nu in via onderstaande link! https://docs.google.com/document/d/1PI5enbAuZ6XrmqKj_pkW5GDSY-ix3mNzDu7aUnKTa9Y/edit


 Stagerondleiding Pompestichting 1 februari 2019

Pompestichting
Altijd al een insight in de wereld van de TBS willen krijgen? Deze rondleiding zal (na de introductiedag & lunch) vanaf 14/14.30 uur plaatsvinden bij de Pompestichting en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De Pompestichting is een stichting voor forensische psychiatrie en behandelt personen die met justitie te maken hebben of krijgen.

Let op!
Deze rondleiding is alleen voor aankomende master studenten!
Voor deze rondleiding moet je je op onderstaand formulier aanmelden én uiterlijk 23 januari een mail sturen naar info@sv-halo.nl met een kopie van je ID of paspoort. Let op, neem ook je ID of paspoort mee naar de rondleiding (anders geen toegang!). Inschrijven kan via onderstaande link!

https://docs.google.com/document/d/175QGQvVvtOYDehEpiFr84JAbBLFxezahjvqQ8_YtNkU/edit?fbclid=IwAR3JoJ--CWNOhOZRfkYENICOaskvbUs_pMf6DrE385d5gOZ_BHqwTuNJagc


Het Masterlijk feest!

Na de kerstvakantie nog niet helemaal wakker? Toe aan een feestje? Zet het in je agenda want volgende week is het weer tijd voor het masterlijk feest! Dit feest zal plaatsvinden in café 024 (het voormalige billabong). Voor SV Halo leden en Alumni helemaal gratis (op vertoon van een (oude) Halo sticker). Ook mag ieder lid introducees meenemen! De deuren zijn geopend vanaf 21.00 op 16 januari. Tot dan! 


 Aftertentamen borrel

 Aangezien het eerste tentamen net achter de rug is, kunnen we langzaam uit kijken naar de tijd na de tentamens! Ben je aankomende maandag klaar met het maken van het tentamen Psychodiagnostiek? Kom dan nog even een drankje doen in het Cultuur Café met je medestudenten en de bestuursleden van SV Halo om te genieten van het feit dat de eerste tentamens achter de rug zijn!

 Eerste drankje is op kosten van SV Halo op vertoon van je Halo-sticker!

 Succes en tot dan!


 SV Halo organiseert sollicitatietrainingen!

Het vinden van een stageplek is niet altijd even makkelijk en kan veel stress opleveren. Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief die opvalt? Geen nood, want hulp is nabij!

Om deze vragen (en meer) te beantwoorden, organiseert SV Halo twee sollicitatietrainingen!
Sollicitatietraining 1 wordt gegeven door trainingsbureau AKKU en gaat over solliciteren, CV’s en handige algemene tips voor de sollicitatiebrief. Tijdens de training worden onder andere voorbeelden van CV’s laten zien. Neem ook vooral je eigen CV mee!
Sollicitatietraining 2 wordt gegeven door Tim de Witte van ProjectYou en hierbij zal de focus liggen op de sollicitatiebrief. Tim is een expert in het schrijven van een pakkende sollicitatiebrief en zal aan de hand van zijn kennis en voorbeelden de training geven! Verder biedt Tim de mogelijkheid om een week voorafgaand aan de training je eigen brief naar hem op te sturen (tim@projectyou.nl), zodat hij tijdens de training persoonlijke feedback kan geven. Na deze training heb je dus eigenlijk al (een deel) van je motivatiebrief! Super handig voor het vinden van een stageplek!

Sollicitatietraining 1 vindt plaats op dinsdag 2 oktober om 15.30 uur en sollicitatietraining 2 vindt plaats op dinsdag 16 oktober om 15.30 uur. Beide trainingen worden gegeven in. Voor leden zijn deze activiteiten gratis, dus vergeet niet je studentpasje mee te nemen mét sticker! Voor niet-leden kost deze activiteit 2 euro (per training), dit kan of meegenomen worden naar de activiteit óf minimaal een dag van te voren overgemaakt worden op de Halo-rekening: NL38ZZZ508249610000

Schrijf je in via onderstaande link!

 https://docs.google.com/document/d/1WneEF47BTHa4VF11h6mh9OZYPOV9hYZB-5vSaJ33QY0/edit


Welkomstborrel GZP-master

Zin in een drankje én om je medemasterstudenten te leren kennen? Kom dan naar onze welkomsborrel!
Op donderdag 6 september organiseert SV Halo een welkomstborrel in het Bascafé te Nijmegen.

Om 21.00 is het bestuur van SV Halo aanwezig om haar (nieuwe) leden een gratis drankje aan te bieden en te leren kennen!
Maak gebruik van deze kans om je medestudenten te leren kennen en contacten te leggen waar je mogelijk na je studie nog profijt van hebt.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze borrel, sluit gewoon gezellig aan! Tot donderdag!


Workshop: Werkveld
Halo organiseert 12 juni een nieuwe activiteit! Ben jij benieuwd waar jij zult belanden na de master? Vraag je je af hoe anderen het vinden van een baan na deze master hebben aangepakt en waar zij zijn geëindigd? Dan is dit dé activiteit voor jou! Er komen vijf oud-master studenten vertellen hoe zij aan hun eerste baan zijn gekomen en hoe het ze bevalt. 12 juni in E2.06, om 19.00 zal dit plaatsvinden, dus schrijf je snel in! 

 https://docs.google.com/document/d/1LmMjBr8FaltLUIdLAeFggAEiomAZimoQUHBvQzvznlo/edit 


 Voorlichting GZ-opleiding (Post-master)

De voorlichting voor de GZ-opleiding komt er aan! Ben je hierin geïnteresseerd en wil je er meer over horen? Kom dan 8 juni naar GR0.100 om 12.45 (tot 13.30). (hiervoor is geen inschrijving nodig).


 Psychologen achter de schermen

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je nog niet goed voorbereid bent op de onvoorspelbare praktijk van een werkende psycholoog? Zou jij persoonlijk in gesprek willen met docenten over onderwerpen die normaal als taboe bestempeld worden? Heb jij ook behoefte aan moeilijke praktijkvoorbeelden die níet in college worden besproken? Heb jij behoefte aan meer diepgang in je studie?

 Volgende week dinsdag (15 mei) is het weer zo ver: Psychologen achter de schermen. Prof. Dr.Ger Keijsers en Drs. Caroline Vossen zijn bereid om zich kwetsbaar op te stellen en met ons in gesprek te gaan over de moeilijke situaties die zich kunnen (en gaan!) voordoen als werkende psycholoog. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met manipulatieve, verliefde, of agressieve cliënten. Of een verhaal van een cliënt dat zo dichtbij komt dat je hier op persoonlijk vlak niet goed mee om weet te gaan. Deze en meer situaties, inclusief alle bijkomende gevoelens (denk aan: schuldgevoel, falen, onzekerheid, angst, schaamte) zullen op 15 mei op tafel komen.

Dit zal allemaal plaatsvinden op 15 mei om 19.00 in E 1.04

Dus schrijf je snel in via onderstaande link!

https://docs.google.com/document/d/175DS_7v6dc_wtMxKICUA9O6G8kZvSzE9frAbV-sLHdk/edit


 Koffietijd

Dinsdag de 8ste is het weer zo ver! Heb je vragen voor het HALO bestuur 
of heb je gewoon zin in een lekker kopje koffie of thee? Na het 
psychologische interventies college (Lin 4) staan wij voor je klaar met 
een lekker bakkie (10.30)!


Aftertentamenborrel

Ben je klaar met het maken van het tentamen Psychodiagnostiek(26 april)? Kom dan nog even een drankje doen in het Cultuur Café met je medestudenten en de bestuursleden van SV Halo om te genieten van het feit dat de eerste tentamens achter de rug zijn!

 

Eerste drankje is op kosten van SV Halo op vertoon van je Halo-sticker!

 

Contact

Neem contact op met ons via

ons e-mailadres!

 

 Facebook

Wij hebben ook een

Facebookpagina!

 

 

LinkedIn

Wij hebben ook een

LinkedIn!