Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Een medewerker van Career Office zal deze training op 18 maart verzorgenAgenda

Als er een datum bekend is voor een nieuwe activiteit, zal dat zo snel mogelijk bijgewerkt worden in deze agenda.

Voel je vrij om de Halo activiteiten agenda toe te voegen aan je eigen agenda, zodat je altijd op de hoogte bent van onze activiteiten!


Psychologen Achter De Schermen - Online 

Heb jij ook weleens het gevoel dat je nog niet goed voorbereid bent op de onvoorspelbare praktijk van een werkende psycholoog? Zou jij persoonlijk in gesprek willen met docenten over onderwerpen die normaal als taboe bestempeld worden? Heb jij ook behoefte aan moeilijke praktijkvoorbeelden die niet in college worden besproken? Heb jij behoefte aan meer diepgang in je studie?
Woensdag 23 juni om 20:00 vindt het jaarlijkse ‘Psychologen Achter de Schermen’ plaats. Heleen Coenen (GZ-psycholoog i.o.) en Tanja Lemmens (Basispsycholoog) zijn bereid om zich kwetsbaar op te stellen en met ons in gesprek te gaan over de moeilijke situaties die zich kunnen (en gaan!) voordoen als werkende psycholoog. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met manipulatieve, verliefde, of agressieve cliënten. Of een verhaal van een cliënt dat zo dichtbij komt dat je hier op persoonlijk vlak niet goed mee om weet te gaan. Deze en meer situaties, inclusief alle bijkomende gevoelens (denk aan: schuldgevoel, falen, onzekerheid, angst, schaamte) zullen op 23 juni op de spreekwoordelijke tafel komen.

Voor vragen kun je mailen naar info@sv-halo.nl. Aanmelden kan via de onderstaande link. Tot dan!

https://docs.google.com/document/d/1dwi2jMUtOVr6AZ81gS386-iprpwLKkztvaFG1ezxfGM/edit?fbclid=IwAR2BVyYqhHVaBNu_gF9zKipCgH1PbnYe5RPGZkoL9cYWjYVCVnIF3xBpdTs

 


 

After-tentamen activiteit: Escape room

Vrijdagavond 9 april zijn eindelijk de tentamens achter de rug! Kom dit vieren met je medestudenten tijdens de online after-tentamen activiteit, waarbij we een online escape room zullen oplossen. Hier hebben velen van jullie op gestemd en was erg goed bevallen de vorige keer, dus dat belooft veel goeds! We hebben dit keer een nieuw, meeslepend verhaal en je lost toffe uiteenlopende puzzels op. Door in te loggen op geheime websites, social media te doorzoeken en je telefoon op meerdere manieren te gebruiken kun je alle geheimen ontrafelen. Je communiceert met je team via een WhatsApp-groep en middels videobellen. Een begeleider komt in karakter in jullie WhatsApp-groep om het verhaal te vertellen, puzzels te initiëren en hints te geven.

De escape room wordt verzorgd door Project Escape. SV halo betaalt een deel van de kosten, zo blijft er maar 4 euro persoonlijke bijdrage over!

De activiteit begint om 20:00 uur en er zullen ter plekke groepjes gemaakt worden. Mocht je zelf al een groepje in gedachten hebben dan kan dit natuurlijk ook, stuur ons dan even een mailtje. Via de link op de Facebookpagina of in de mail kun je je inschrijven met je e-mailadres, zodat wij iedereen de zoomlink en een herinnering kunnen sturen. Tot dan!


Sollicitatietraining - Motivatiebrief
 
Grote kans dat je binnenkort gaat solliciteren voor een stage- of werkplek. SV Halo biedt online trainingen om je hierbij een steuntje in de rug te geven. Een medewerker van Career Office deze training op 18 maart verzorgen en richt zich hier op het ontwerpen van een sterke motivatiebrief. Ook deze training wordt vormgegeven aan de hand van jullie input. Na afloop van deze training heb je de perfecte motivatiebrief klaarliggen om mee te sturen naar verschillende stageplekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je motivatiebrief opsturen naar info@sv-halo.nl, vóór 11 maart. Mocht je van tevoren al vragen hebben, dan kan je deze uiteraard meesturen. De training vindt plaats op 18 maart, van 16:00 tot 17:30.
Inschrijven kan via de onderstaande link, hopelijk zien we je dan! 
 

Sollicitatietraining - CV
 
Grote kans dat je binnenkort gaat solliciteren voor een stage- of werkplek. SV Halo biedt online trainingen om je hierbij een steuntje in de rug te geven. Sophie Raaijmakers geeft de sollicitatietraining van 11 maart en richt zich op het ontwerpen van een sterk CV. Ook deze training wordt vormgegeven aan de hand van jullie input. Na afloop van deze training heb je het perfecte CV klaarliggen om mee te sturen naar verschillende stageplekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je CV opsturen naar info@sv-halo.nl, vóór 4 maart. Mocht je van tevoren al vragen hebben, dan kan je deze uiteraard meesturen. De training vindt plaats op 1 oktober, van 16:00 tot 17:30.

Welkomstborrel - pubquiz
 
Heb je zin om tijdens een gezellige avond je mede-master studenten te leren kennen? SV-Halo organiseert op 3 september een online pubquiz voor jullie! Het begint om 20:30, er zullen ter plekke groepjes worden gemaakt. Gooi al je kennis in de strijd want ook deze keer staat er een leuke prijs voor de winnaars klaar.
Via de onderstaande link kan je je inschrijven met e-mailadres, zodat wij iedereen de zoom-link kunnen sturen. Hopelijk zien we je dan!


Pompekliniek
 
Altijd al een kijkje willen nemen in de wereld van de TBS? De Pompekliniek richt zich op forensische psychiatrie en behandelt personen die met justitie te maken hebben of krijgen. Aangezien een fysieke rondleiding op het moment niet mogelijk is, willen we jullie graag uitnodigen voor een digitaal hoorcollege op woensdag 2 september van 13:00 tot 14:30. Jolien en Anneke, assistent-behandelcoördinatoren van de Pompekliniek, vertellen jullie uitgebreid over de opname en behandeling van TBS-patiënten.

Mocht je nu al vragen hebben, dan kun je deze opsturen naar info@sv-halo.nl. Uiteraard is er tijdens de voorlichting ook ruimte om vragen te stellen.

Online Pubquiz 

Jullie gaven in de evaluatie aan behoefte te hebben aan meer informele activiteiten, we got you! Donderdag 28 mei om 20:00 organiseert SV Halo een online pubquiz via Zoom. Zet je laptop op tafel, pak er een speciaalbiertje bij en je bent er helemaal klaar voor. Voorafgaand aan de pubquiz word je in een team ingedeeld. Zo heb je toch nog wat quality-time met je studiegenoten en kun je samen strijden voor die hoofdprijs. Je kunt je inschrijven via de onderstaande link. Enneh… niet valsspelen natuurlijk


Nieuwe bestuursleden gezocht 

Het is weer zover: SV Halo zoekt nieuwe bestuursleden! Van september 2020 tot september 2021 zijn we op zoek naar drie nieuwe enthousiastelingen voor het 20e bestuur van SV Halo. Ben je op zoek naar een extra uitdaging en wil je je CV uitbreiden? Dan is een bestuursjaar bij SV Halo zeker een goed idee!

SV Halo organiseert zowel formele als informele activiteiten die aansluiten op de master. Een bestuursjaar bij SV Halo is parttime en kost je daarmee slechts een paar uurtjes per week, waardoor het een ideale manier is om je CV uit te breiden.

Wat biedt SV Halo jou?
- Een goede manier om je te ontwikkelen naast je master
- Een heel gezellig team van bestuursleden om je heen
- De kans om een zowel informele als formele activiteiten te organiseren
- Een bruggetje naar de ins en outs van de GZP-master en al haar betrokkenen (netwerken!)
- Een manier om je CV de nodige boost te geven en je baankansen te vergroten (verschillende instellingen zoals HSK geven voorrang wanneer je een bestuursjaar hebt gedaan)

Wat vraagt SV Halo van jou?
- Een paar uurtjes per week van je tijd
- Goede samenwerkings-skills
- Zin om alles uit je master te halen!

Na een half jaar is er de mogelijkheid om van bestuursfunctie te wisselen voor het tweede half jaar. Zo heb je de mogelijkheid om in één jaar uitgebreide bestuurservaring op te doen.

Solliciteren voor een bestuursfunctie kan via een mail naar info@sv-halo.nl met daarin je CV en een korte motivatie. Wil je meer informatie over een bestuursjaar bij SV Halo? Stuur dan een mail, DM ons of voel je vrij om iemand van het huidige bestuur te benaderen!

Wij kijken uit naar jullie enthousiaste reacties!


Workshop: Onderhandelen en Profileren - Online

Hoe zit het eigenlijk met onze cao en wat is een ‘normaal’ salaris? Hoe kan ik mijn LinkedInpagina er zo professioneel mogelijk laten uitzien? Tast je nog in het duister over deze onderwerpen? Dan is dit dé workshop voor jou!

Dinsdag 12 mei om 13:00 zal het recruitment bedrijf ‘Maandag’ de leerzame workshop ‘profileren en onderhandelen’ organiseren. Hierin komen verschillende interessante onderwerpen aan bod. Zo wordt besproken wat er in het cao staat, hoe een goede LinkedInpagina eruit ziet en krijg je praktische tips over wat wel en niet te doen tijdens een sollicitatiegesprek. Om de workshop een zo passend mogelijke invulling te geven is het raadzaam vragen over de onderwerpen of casussen uit de praktijk aan ons op te sturen, wij geven deze door aan Maandag. Stuur dan meteen je LinkedInpagina mee, hierop zal je feedback krijgen.
Vragen, casussen en het LinkedInprofiel kunnen tot en met 5 mei worden opgestuurd naar info@sv-halo.nl.


Psychologen Achter De Schermen - Online 

Heb jij ook weleens het gevoel dat je nog niet goed voorbereid bent op de onvoorspelbare praktijk van een werkende psycholoog? Zou jij persoonlijk in gesprek willen met docenten over onderwerpen die normaal als taboe bestempeld worden? Heb jij ook behoefte aan moeilijke praktijkvoorbeelden die niet in college worden besproken? Heb jij behoefte aan meer diepgang in je studie?
Vrijdag 8 mei om 15:00 vindt het jaarlijkse ‘Psychologen Achter de Schermen’ plaats. Prof. Dr. Ger Keijsers en Dr. Loes van Aken zijn bereid om zich kwetsbaar op te stellen en met ons in gesprek te gaan over de moeilijke situaties die zich kunnen (en gaan!) voordoen als werkende psycholoog. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met manipulatieve, verliefde, of agressieve cliënten. Of een verhaal van een cliënt dat zo dichtbij komt dat je hier op persoonlijk vlak niet goed mee om weet te gaan. Deze en meer situaties, inclusief alle bijkomende gevoelens (denk aan: schuldgevoel, falen, onzekerheid, angst, schaamte) zullen op 8 mei op de figuurlijke tafel komen.

Voor vragen kun je mailen naar info@sv-halo.nl. Aanmelden kan via de onderstaande link. Tot dan!

https://docs.google.com/document/d/1n0BFuNaZ1MR1fPA98jPz4XCM9zI1g7qrNXx6G_6D6Ig/edit?fbclid=IwAR2MoR5Sd1QA3zeirH_2y8jED9xAOnfhDeZSVOwrmeiLy8S3n0QIZjqvYr8&pli=1


Online Evaluatie

Wil jij graag een Corona survival kit winnen en tegelijkertijd ons een handje helpen? Lees dan snel verder!

Door het Coronavirus bevindt iedereen zich in een gekke situatie. Hierdoor moeten ook wij als studievereniging creatief omgaan met geplande activiteiten. Normaal gesproken vindt ons evaluatie-uurtje plaats na het college in combinatie met een lekker kopje koffie of thee, waarbij tips en tops over de master met ons gedeeld kunnen worden. Echter, kunnen we op dit moment geen face to face evaluatie organiseren. Daarom hebben wij deze online vragenlijst ontwikkeld, zodat je alsnog de kans hebt om jouw mening over zowel de opleiding als SV Halo te geven. De feedback die we krijgen, communiceren wij eveneens aan de coördinatoren van de opleiding en cursussen. Op deze manier hopen we alsnog beter aan te kunnen sluiten op jullie wensen.

Wil jij kans maken op een survival kit? Klik op onderstaande link, vul alle vragen in en laat jouw e-mailadres achter aan het einde van de vragenlijst.

Heel veel succes en sterkte in deze tijden en alvast bedankt!

Contact

Neem contact op met ons via

ons e-mailadres!

 

 Facebook

Wij hebben ook een

Facebookpagina!

 

 

LinkedIn

Wij hebben ook een

LinkedIn!