Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Over Halo

SV Halo is in 2010 opgericht als de studievereniging van de master Gezondheidszorgpsychologie in Nijmegen.

We organiseren verschillende activiteiten voor studenten van deze master, en proberen deze studenten wat extra ondersteuning en kennis binnen de master te bieden. Wij streven ernaar om minimaal één leuke activiteit per maand voor jullie neer te zetten. Dit doen we in samenwerking met het Onderwijsinstituut Psychologie & Kunstmatige intelligentie. In onze activiteiten proberen wij een balans tussen formeel en informeel te vinden.

Omdat wij er als studievereniging willen zijn voor alle studenten van de master Gezondheidspsychologie, blijven we graag zo goed mogelijk op de hoogte van de wensen en ideeën van onze leden.
Mocht je een idee met ons willen delen, dan horen wij dat heel graag via onze mail (info@sv-halo.nl), onze Facebookpagina of wanneer je ons tegenkomt bij activiteiten.

Ons doel is om onze leden een zo leerzaam en zo leuk mogelijke master te laten ervaren!

Neem contact op met ons via

ons e-mailadres!

Wij hebben ook een